MAGUNKRÓL

Jerzsele Zoltán

Zoltán vagyok a családfő és a zenekar alapítója, vezetője.
Zenész dinasztriából származom, hiszen nagyapám és édesapám is zenészek voltak. 10 éves koromban már édesapám zenekarában játszottam. Főhangszerem a szaxofon, de a zenekarban billentyűs hangszereken is játszom. Folyamatosan tanultam, és tanulok még most is. Hivatásos előadőművészi vizsgával rendelkezem. A zenekari munka mellett az Örkényi Művészeti Zeneiskolában tanítok fafúvós hangszereket.

 

Jerzseléné Ica

Ilona vagyok.
Gyerekkorom óta imádok énekelni.
Az érettségi után Budapesten a Vasutas Szakszervezet Rózsa Ferenc utcai Ének-Zene Iskolájában képeztem a hangom. A zenekarban általában a női magyar slágereket énekelem, de szinte minden énekes számban vokálozok.

 

Jerzsele Katalin

Katalin vagyok.
A zenekarban Es-altó szaxofonon, klarinéton játszom, valamint szólót és vokált énekelek. Hat éves korom óta foglalkozok zenével. Vendéglátózom 14 éves korom óta.

A kőbányai Zenei Stúdió MZTSZ Művészeti Szakiskolába koptattam a padot. Az iskola igazgatója Póka Egon és még neves zenészek oktattak a tánczenére. Célom, hogy gyerekeket tanítsak meg hangszeren zenélni hiszen az egy boldogság. Szeretem azt az érzést amikor a színpadon állok és elismerik illetve értékelik ahogyan muzsikálunk. Énekelni Kováts-Perczel Orsitól tanultam jelenlegi szaxofontanárom Muck Ferenc. Ismerkedek a szoprán és a baritonszaxofonnal is. :)

Életfilozófiám:" Zene nélkül mit érek én?"

 

Lakos RolandRoland vagyok, aki bár a zeneiskolában basszusgitározni tanultam, de mindig dobolni szerettem volna.

Ezt ugyan minden egyes pakolás során megbánom, de a fellépések alatt ezt gyorsan elfelejtem.

Több évig játszottam egyedül, most hálás vagyok azért, hogy ebben a zenekarban dobolhatok és énekelhetek.

 

Mészáros László

László vagyok, 1992- ben születtem. A zenével már egészen kicsi koromban meg ismerkedtem. Három évesen apukám asztalos műhelyében  diszperzites vödrökön, rádiót hallgatva doboltunk a  tesóimmal...
De vegyük komolyra a dolgokat. 7 évesen elkezdtem a Sugár Rezső Alapfokú Művészetoktatási zeneiskolát majd a Cziffra György zeneiskolában koptattam a padokat tovább. Már 10 évesen a vendéglátó iparba csöppentem, rengeteg zenekarral volt szerencsém zenélni, köztük fúvószenekarban, szimfonikus és komolyzenei felállásokban is. Tizenhárom éves koromban  trombita versenyen vettem részt, ahonnan kiemelt nívó díjat tudtam haza vinni. E közben nem csak a trombita volt a fő hangszerem, tanulmányaimat folytattam basszusgitáron és zongorán is. Jerzsele Zoli bácsit megismerve az éneklést is elkezdtem. Felnőtt fejjel az Egressy Béni Református Művészeti Szakgimnáziumban folytattam tanulmányaimat. A mindennapokban családapa és szerető férjként élek.